Satatuote on omalta osaltaan mukana parantamassa ihmisten elämänlaatua yhdessä globaalien lääke- ja lääkelaiteasiakkaidemme sekä kotimaisten elintarvikeasiakkaidemme kanssa.

Olemme mukana mm. diabeteksen-, syövän-, astman- ja nivelreuman hoidossa, ehkäisyssä sekä lääketieteellisessä diagnostiikassa.

Kotimaan markkinassa vastuullisesti tuotetut, tuoteturvalliset elintarvikepakkaukset ovat osaltaan mukana ihmisten jokapäiväisessä elämässä.

Olemme vaativan teollisuuden sopimusvalmistaja laadukkaille, asiakaslähtöisille ja lämpömuovatuille muovipakkausratkaisuille.

Avoimet paikat

”Excellence through people” –  Ihmiset ja heidän osaamisensa mahdollistavat menestymisemme vaativissa markkinoissa.

Yrityksessämme on monenlaisia työtehtäviä operaattoreista taloushallinnon sekä myynnin asiantuntijatehtäviin.

Olemme kiinnostuneita henkilöistä, joilla on osaamista ja työkokemusta esimerkiksi seuraavista työtehtävistä:

  • Laatu ja mittaaminen
  • Suunnittelu ja projektinjohto
  • Asentaja ja ekstruusio-operaattori

Jatkuva oppiminen on yksi yrityksemme arvoista ja panostammekin määrätietoiseen sisäiseen koulutukseen.

Kokemusta juuri tältä alalta ei välttämättä tarvita, opetamme ja koulutamme Sinusta osaajan, mikäli muut arvosi kohtaavat meidän arvomme.

Töissä Satatuotteella

Tiina Mäkelä toimii Satatuotteella projektityöntekijänä. Analyyttisia taitoja sekä hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja vaativa työ on laajan tehtäväkentän ansiosta erittäin monipuolista. Tiina on toiminut oman työnsä ohella myös muun muassa tuotannonsuunnittelijoiden kesälomittajanakin! Työssä viihtymisen takaavat mm. Kehittyvä ala sekä oman osaamisen kehittäminen ja joustava työnantaja. Tutustu Tiinan tarinaan!

Mitä osaamista/erityisosaamista toimenkuvasi vaatii?

Tehtävä vaatii hieman erilaista osaamista projektista riippuen, mutta lähes aina tarvitaan analyyttisia taitoja tiedon keruuta, käsittelyä ja analysointia varten. Muita tärkeitä taitoja on yhteistyö- ja kommunikointitaidot.

Toimenkuvaani on myös kuulunut tuotannonsuunnittelijoiden ja toimitusketjukoordinaattoreiden kesälomitus ja tuuraus tarvittaessa.

Mikä on parasta työssäsi? Miksi olet viihtynyt?

Parasta työssä on monipuolisuus ja laaja tehtäväkenttä. Pk-yrityksessä saa paljon vastuuta kaikissa työtehtävissä. Työssä olen viihtynyt erityisesti mielenkiintoisten tehtävien ja mukavien työkavereiden ansiosta.

Miten päädyit alalle ja nykyisen työnantajasi palvelukseen? Tausta, koulutus jne.?

Opiskelen viimeistä vuotta tuotantotaloutta Tampereen yliopiston Porin yksikössä. Alalle ja Satatuotteelle päädyin keväällä 2019 yrityksen hakiessa opiskelijaa tekemään prosessikuvausta ERP-järjestelmästä.

ERP-projektin jälkeen olen ollut yrityksessä kahtena vuonna kesätöissä ja muina aikoina osa-aikaisena projektityöntekijänä eri projekteissa.

Muovi ja komposiitti ovat monessa muodossa päivittäin osana meidän arkea. Ne kuitenkin herättävät myös negatiivisia fiiliksiä ihmisissä (kuten merten muovijäte jne.). Kerro jokin positiivinen tai hyvä ennakkoluulon taklaava asia muovista tai komposiitista, mitä kaikki eivät välttämättä tiedä?

Muovi itsessään on erittäin hyvä materiaali ja oikein kierrätettynä uudelleen käytettävissä korkealla kierrätysasteella. Muovista valmistetut pakkaus- ja automaatioratkaisut ovat tärkeässä roolissa esimerkiksi lääketeollisuudessa. Ne mahdollistavat tuoteturvallisen ja hygieenisen ratkaisun, mikä on kaikkein tärkeintä potilasturvallisuuden kannalta.

TOP-5 asiaa työpaikastasi?

1. Mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan
2. Kehittyvä ala ja työnantaja
3. Työssä annetaan monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä
4. Mukava ja joustava työyhteisö
5. Yritys toimii kansainvälisessä ympäristössä

Miksi muovi- ja komposiittialalle kannattaa hakea/kouluttautua töihin?

Ala on monipuolisempi, kuin mitä voisi kuvitella, eri muovilaatuja sekä materiaalin käsittely- ja käyttötapoja on lukuisia. Lisäksi alalla tapahtuu koko ajan paljon uudistumista, jossa kestävä kehitys on pääroolissa.

Parasta Satakunnan seudulla? Miksi juuri tänne kannattaa tulla?

Satakunnassa halutaan tehdä asioita tehokkaasti mutta silti pilke silmäkulmassa. Satakunta on hyvä paikka oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan. Lisäksi täällä on hyvät ulkoilumahdollisuudet kauniissa luonnossa ja meren läheisyydessä.