Favorit Tuote on osa Biolan Groupia, euralaista perheomisteista yritysryhmää, joka parantaa maailmaa kiertotalouden avulla. Favoritilla valmistamme Biolan-brändin ympäristötuotteet kaivoista kompostoreihin sekä laajaa kirjoa huipputuotteita sopimusvalmistuskumppaneillemme.

Meitä favoritililaisia on tällä hetkellä reilut 20 henkeä. Valmistamme erilaisia muovituotteita rotaatio-, ruisku- ja uretaanivalutekniikoilla. Favorit tarjoaa käyttöömme uudenaikaiset koneet ja hyvät tilat – itse pidämme huolen siitä, että meillä on mahtava ja hyvähenkinen porukka, joka kaiken aikaa kehittää omaa toimintaansa ja osaamistaan. Biolan Groupin arvojen mukaisesti kehitämme jatkuvasti toimintaamme vähemmän ympäristöä ja myös tekijöitä kuormittavaksi – pyrimme saamaan vähemmällä enemmän aikaiseksi.

Avoimet paikat

Muovityöntekijä

Tuotantomme kasvaa kaiken aikaa – jos olet kiinnostunut työskentelemään hyvässä porukassa, hyvillä laitteilla ja pistämään itseäsi peliin, laita hakemusta tulemaan. Etsimme kasvavaan joukkoomme ihmisiä, jotka ovat sydämellään mukana oman työpaikkansa ja työyhteisönsä jatkuvassa kehittämisessä. Muovinvalmistuksen tuntemus on toki eduksi, mutta ei välttämätöntä, perehdytämme uudet tekijät kyllä tehtäviinsä. Sen sijaan välttämätöntä on oikea asenne jatkuvaan uuden oppimiseen ja kehittymiseen.

Töissä Favorit Tuotteella

 

Katja Salo työskentelee Favorit Tuotteella viimeistelijänä. Hyvää silmää ja kädentaitoja yhdistävä työ on itsenäistä ja omaa työtahtia pystyy säätelemään mukavasti. Parasta on, kun omissa käsissä tuotteet muotoutuvat lähes käyttövalmiiksi. Oman käden jäljen näkee täällä siis konkreettisesti heti! Favorit Tuotteella on Katjan mielestä parhaat työkaverit. Ikinä. Missään! Tutustu Katjan tarinaan!

Mitä osaamista/erityisosaamista toimenkuvasi vaatii?

Leikkaan, raspaan ja hion muovituotteita valmiiksi kokoonpanoon. Silmän ja käden yhteistyö on tässä tärkeää.

Mikä on parasta työssäsi? Miksi olet viihtynyt?

Parasta työssä on sen itsenäisyys, pystyt säätelemään itse paljon työtahtiasi. Tykkään nähdä kun omissa käsissä tuotteet muotoutuvat lähes valmiiksi.

Miten päädyit alalle ja nykyisen työnantajasi palvelukseen?

Favorit Tuotteella oli haku ja työnkuvaus kuulosti siltä että mä voisin sopia tänne hyvin, joten päätin laittaa hakemuksen tulemaan. Itse alalta mulla ei ollut kokemusta mutta tuotantotyöstä oli vuosien kokemus.

Muovi ja komposiitti ovat monessa muodossa päivittäin osana meidän arkea. Ne kuitenkin herättävät myös negatiivisia fiiliksiä ihmisissä (kuten merten muovijäte jne.). Kerro jokin positiivinen tai hyvä ennakkoluulon taklaava asia muovista tai komposiitista, mitä kaikki eivät välttämättä tiedä?

Meillähän tehdään tuotteita jotka suojelevat omalla tavallaan luontoa, esim. harmaavesisuodatin ja kompostori, sekä kompostikäymälä. Nämä varmaankin on kaikille tuttuja.

TOP 3-5 asiaa työpaikastasi?

1. Työkaverit
2. Työkaverit
3. Työkaverit
4. Oman työn itsenäisyys
5. Täällä saa opetella uusia asioita

Miksi muovi- ja komposiittialalle kannattaa hakea/kouluttautua töihin?

Muovi on tulevaisuutta! Kunhan vaan opitaan sitä vielä kierrättämään entistä paremmin.

Parasta Satakunnan seudulla? Miksi juuri tänne kannattaa tulla?

Luonto, lyhyet välimatkat, opiskelu-ja työmahdollisuudet on hyvät.